Afbeelding

Zwemster de Zilvermeeuw Brabants Kampioen

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Hard getraind, veel zenuwen getrotseerd voordat die limieten er stonden, dan proberen waar te maken waarvoor je het allemaal doet. Gioia Rond van zwemvereniging de Zilvermeeuw stond er weer in Eindhoven.

Op zaterdag 18 november zwom ze opnieuw twee afstanden bij de Brabantse Kampioenschappen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.

De verwachtingen waren hoog gespannen. Haar eerste afstand, de 50m vrije slag was een snelle race in een mooi persoonlijk record en een 3e plaats!

De 200m wisselslag volgde al snel daarna. Een bloedstollende race, die uiteindelijk voor Gioia heel goed uitpakte. Een mooi persoonlijk record en de 1e tijd, dus Brabants Kampioen in haar leeftijdsklasse.

In totaal dus twee mooie weekenden. Vier afstanden gezwommen, vier persoonlijke records en ook op elke afstand een ereplaats. Bovendien heeft ze op elke afstand het bestaande clubrecord verbeterd. Op naar de volgende uitdaging!

Programma

Volgende zondag is het de beurt aan de recreanten om te laten zien waarvoor ze getraind hebben. Zij mogen voor hun 2e wedstrijd naar Bergen op Zoom. Eerst komt nog deze woensdag een zwempietje op bezoek tijdens de Pietentraining.

Info op www.zvdezilvermeeuw.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief