Afbeelding

Clubkampioenschappen jeugd TCO ’78

Sport en vereniging

OSSENDRECHT - Afgelopen week is er in bij TCO 78 in de Drieschaar te Ossendrecht weer volop getafeltennist. Donderdagavond vond er een vriendjes-vriendinnetjes toernooi plaats en zaterdag streden de jeugdleden om het clubkampioenschap enkel. In een bloedstollende finale, tussen de broers Michael en Kevin Palinckx, waar op het scherpst van de snede werd gestreden, wist Michael in de laatste game met 11-9 de overwinning naar zich toe te trekken.

Uitslag clubkampioenschappen enkel:

1.Michael Palinckx; 2.Kevin Palinckx; 3.Liam van der Leun; 4.Tesse van Oevelen; 5.Michel Krijnen; 6.Stefan van Veldhoven; 7.Sam Musters

In de competitie vallen vooral de resultaten van de seniorenteams op. Met nog enkele wedstrijden te gaan strijden alle 3 de teams nog mee om het kampioenschap. Indien alle senioren teams kampioen worden zou dit een unicum zijn voor de vereniging uit Ossendrecht.

In november kan er gratis worden getafeltennist bij TCO 78. Op maandag- en donderdagavond traint de jeugd van 19.00-20.00 uur en de senioren trainen op donderdagavond van 20.00-21.30 uur. Iedereen is welkom op deze avonden een balletje te komen slaan.

Kersttoernooi

Donderdagavond 21 december is het traditionele kersttoernooi voor de senioren. Dit is tevens de afsluiting van de eerste seizoenshelft. Dit jaar worden zoveel mogelijk oud leden uitgenodigd voor het kersttoernooi. Oud leden kunnen zich aanmelden via voorzitter@tco78.nl Het is een dubbel toernooi, maar mocht je geen dubbelmaatje kunnen vinden zoekt de organisatie deze voor jou.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief