Afbeelding

Gezellig clubkampioenschap voor de Zilvermeeuw

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - In de late zaterdagnamiddag van de 24e juni stonden een groot aantal Zilvermeeuwen klaar om aan hun jaarlijkse clubkampioenschappen te beginnen in LACO zwembad Hoogerheide.

Wie mag zich gedurende een heel jaar clubkampioen noemen in zijn/ haar categorie en de wisselbeker mee naar huis nemen? Daar draaide het om deze middag, maar bovenaan stond het plezier en de gezelligheid met de eigen clubleden en daar ontbrak het zeker niet aan.

Jong en oud deed zijn/ haar best op de individuele nummers, met wederom een sponsorversie van de ouder/ kind estafette, de 25meter-race was ook weer goed bezet en natuurlijk als afsluiter het Bommetjeskampioenschap vanaf de lage duikplank. Dit laatste zorgde voor hilarische taferelen en veel spetters!

Zo kwam iedereen aan zijn trekken en kon na ruim 3 uur de stand opgemaakt worden en de nieuwe clubkampioenen bekendgemaakt. Dat ging in de diverse categorieën om de volgende zwemmers: Ilse Stecher, Arno van Ederen, Femke van Dijk, Sibbe Schipper, Gioia Rond, Wesley Jansen, Hilda Spaans en Seppe Beunis. Mike Corporaal ontving een Zilvermeeuwspeldje voor zijn prestaties en diverse hand- en spandiensten bij de Zilvermeeuw.

Bovendien werden nog 38 persoonlijke tijden verbeterd, 31 nieuwe tijden weggezet en 5 clubrecords gebroken.

Voor de recreanten en wedstrijdzwemmers staat nog een leuke wedstrijd op de kalender. Plezier verzekerd in zwembad de Stok in Roosendaal op zondag 2 juli, waar wederom de Zomerwedstrijd plaatsvindt met vele individuele nummers, maar ook een leuke Funestafette.

Dan als knaller van dit seizoen de nachtzwemmarathon in Halsteren van 8-9 juli, waar een 10-tal jonge Zilvermeeuwen de nacht zwemmend gaat doorbrengen.

Uitslagen en foto's in de loop van de week op www.zvdezilvermeeuw.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief