Er zijn veel vrijwilligers nodig.
Er zijn veel vrijwilligers nodig.

Het Vrolijke Ruitertje zoekt vrijwilligers

HOOGERHEIDE - De Stichting Paardrijden Gehandicapten “Het Vrolijke Ruitertje” heeft zich tot doel gesteld zoveel mogelijk gehandicapten in staat te stellen paard te rijden. Daar slaagt de stichting goed in, maar extra vrijwilligers zijn nodig.


Voor veel gehandicapten is paardrijen veel meer is dan een recreatieve bezigheid. De band en het contact met het paard hebben een zichtbaar positieve invloed, waardoor dit werk in velerlei opzicht erg dankbaar is. Gehandicapten kunnen echter niets zonder de hulp van veel vrijwilligers die naast het paard met berijder lopen en allerlei hand en spandiensten verrichten.

Na de sluiting van de SDW manege in Bergen op Zoom hebben we naarstig gezocht naar een vervanging hiervoor. We hebben een uitstekende vervanging gevonden in manege de Molen in Hoogerheide, waar we inmiddels als enkele jaren rijden op de zaterdagmiddag. Een probleem is echter, dat we meer ruitertjes zouden kunnen plaatsen als er meer vrijwilligers waren, want nu zijn we te kwetsbaar als er eens iemand uitvalt. "Dus als je iets hebt met paarden en geeft om onze gehandicapte medemens, kom dan onze club versterken", aldus de stichting.

 Meer informatie over “Het Vrolijke Ruitertje” kun je vinden op de website: www.hetvrolijkeruitertje.nl. Bellen of mailen naar het secretariaat kan ook; telefoon 0164-244017 (b.g.g. 0165 503683), e-mail info@hetvrolijkeruitertje.nl.

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief