Foto: Privebezit Ron van Hoof

Ron van Hoof brengt zesde single uit (+Video)

PUTTE - De Putse zanger Ron van Hoof heeft zijn zesde single uit uitgebracht. De titel van het nummer is: “jij”. De videoclip staat ruim een dag online en is al meer dan duizend keer bekeken.


Deze keer heeft Ron er voor gekozen om een eigen nummer te schrijven, zowel de muziek als de tekst. Het maken van de muziek heeft hij samen met Laurens van Wessel gedaan. Bij deze single mag natuurlijk een videoclip niet ontbreken, de clip is opgenomen op diverse plaatsen in onze gemeente Woensdrecht, door “KASKA” video uit Katwijk aan Zee.  Een van de locaties zal voor veel Puttenaren zeer herkenbaar zijn. De clip zal ook weer te zien zijn bij de diverse regionale en landelijke TV zenders in België en Nederland en op YouTube.

Jubileum

In 2019 viert Ron dat hij 45 jaar actief is in de muziekwereld. Er zijn plannen in de maak om zijn 45 jarig jubileum groots te gaan vieren, en ter gelegenheid van dit jubileum zal Ron een album uitbrengen. Dit album neemt u muzikaal mee in de 45 jaren die Ron actief is in de muziekwereld met allerlei nummers uit die periode. Wat ooit begon als 11 jarig manneke met gitaarles bij ACSETA in Putte, het zingen van liedjes van “Heintje” en “Corry en de Rekels” en het oprichten van zijn eerste orkestje “The Salvo’s” op 15 jarige leeftijd, is hij nu gegroeid tot een regionale bekendheid op allerlei evenementen en feesten, en een graag geziene artiest ook ver buiten deze regio, zowel in Nederland als in België. En naast zijn solo carrière nog steeds actief als Gitarist-zanger in zijn eigen orkest “Come-Back”

Presenteren

Naast optreden als zanger, is Ron vaak ook te zien als presentator op allerlei gelegenheden. Geef hem een microfoon in zijn handen en hij raakt niet uitgepraat. Wilt u meer informatie over Ron, kijk dan op zijn website www.ronvanhoofzingt.nl neem contact op met 0164-604772 of 0611372363. Of kijk op www.vdmprodukties.be tel.: 0031 664 51 41 U kunt hem ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief