Foto: Photographer:H.Hekhuizen

Tonpraotavond Ossendrecht tegelijkertijd met Lichtstoet Putte

OSSENDRECHt / PUTTE - Wil je graag naar de Tonpraotavond in Ossendrecht, maar ga je ook ieder jaar naar de Lichtstoet? Dan moet je dit jaar kiezen. De lichtstoet die dit jaar door Putte trekt valt namelijk tegelijkertijd met het jaarlijkse evenement in Ossendrecht.


SLW, de stichting achter de Lichtstoeten die ieder jaar in een andere kern van gemeente Woensdrecht rijdt, organiseert in 2019 de 20e Lichtstoet in Putte. Deze inmiddels internationale Lichtstoet, met verlichte carnavalswagens, rijdt op zaterdag 13 april 2019 vanaf 21.30 uur door de straten van het grensdorp. Maar die datum is ook de zesde zaterdag na carnaval. En dat betekent dat in Ossendrecht de Tonpraotavond op het programma staat. 

Op Facebook laat de organisatie achter de Tonpraotavond weten teleurgesteld te zijn over de overlappende data. "Dat is niet goed voor beide evenementen." 

Update: De Lichtstoet is van datum moeten veranderen, omdat het anders overlapte met de nieuwe datum van het Brabantse Wal Festival. Daardoor valt de stoet nu samen met de Tonproatavond. Aan die planning zal niets meer veranderen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief