Logo internetbode.nl/woensdrecht

Tennisvereniging Mattemburgh

  Sport en Vereniging

HOOGERHEIDE - Zondag 26 maart start het buitenseizoen van TV Mattemburgh. Op vrijdag 31 maart vindt de activiteit 'Voetbal en tennis gaat samen' plaats.

Op 26 maart is het weer zover! Het buitenseizoen van Tennisvereniging Mattemburgh gaat dan weer van start met het ophalen van de pasjes, competitiebescheiden en recreatief tennissen vanaf 13.30 uur. Om 14.00 uur starten we met een recreatief toernooi voor alle leden, ook voor de jeugd. Je hoeft niet van tevoren op te geven. De indeling is ter plekke. Dus neem je racket mee. Ook zal er een feestelijk tintje aan gegeven worden met een leuke sieradenkraam. We hopen op een mooie zonnige opening van het buitenseizoen.

31 maart nodigt Tennisvereniging Mattemburgh de voetbalverenigingen Meto en WVV uit om een avond te tennissen tegen of met Mattemburghers. Er worden op deze avond tennisclinics gegeven. Bijna alle voetballers hebben als tweede sport tennis. Iedere voetballer heeft een balinzicht en loopvermogen wat bij tennis natuurlijk ook heel belangrijk is. Het voetbalseizoen loopt eigenlijk van september tot april en het tennisseizoen loopt van april tot eind oktober. Dus is het heerlijk om na de voetbal toch de gehele zomer aan je conditie te blijven werken en met een balletje bezig te zijn voor een laag zomertarief.

Graag zien we 31 maart de voetballers en leden van TV Mattemburgh tegemoet om dit alles met elkaar mee te maken. Tot uiterlijk 25 maart kun je jezelf hiervoor opgeven bij hettie@tvmattemburgh.nl of jpcpijnen1959@kpnmail.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895852232-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief