Uitslag 3e competitiewedstrijd de Zilvermeeuw
Thuiswedstrijd voor de Zilvermeeuwzwemmers.
Thuiswedstrijd voor de Zilvermeeuwzwemmers. (Foto: M den Ouden)

Uitslag 3e competitiewedstrijd de Zilvermeeuw

  Sport en Vereniging

WOENSDRECHT - Wat is er fijner als een wedstrijd te kunnen zwemmen in je eigen zwembad? Op de KNZB- kalender stond afgelopen weekend de 3e competitiewedstrijd voor startvergunninghouders. Zwemvereniging de Flippers organiseerde deze ronde op 12 januari in het zwembad in Hoogerheide, alwaar voor de Zilvermeeuwzwemmers hun eigen trainingen plaatsvinden.


Samen met veel zwemmers uit Zeeland en Brabant werd het een drukke, maar mooie wedstrijd. Voor elke zwemmer twee persoonlijke afstanden en voor een groot deel waren er nog vier estafettes te verdelen. De afstanden varieerden van 25m voor de allerjongsten tot 200m voor de wat oudere zwemmers.
Na ruim twee en half uur kon de stand opgemaakt worden en zag het er voor de Zilvermeeuwzwemmers echt goed uit. Er werden 31 persoonlijke tijden verbeterd, 5 nieuwe tijden weggezet en nog 2 clubrecords verbeterd.
In de estafettes eindigden de Zilvermeeuwzwemmers respectievelijk op een 2e, 3e, 4e en 5e plaats. Uiteindelijk waren er nog 21 podiumplaatsen voor de Zilvermeeuw, 10 keer eerste, 7 keer tweede en 4 keer een derde plaats.

Programma

Volgende zondag komen een 14-tal jonge zilvermeeuwtjes alweer aan de start in Etten-Leur voor hun 3e Minioren-, Junioren circuitwedstrijd.
Zilvermeeuw info is te vinden op www.zvdezilvermeeuw.nl of via zwem@zvdezilvermeeuw.nl

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief