De penningmeester van Re-Creation neemt samen met het jongste lid van Re-Creation een mooi bedrag in ontvangst.
De penningmeester van Re-Creation neemt samen met het jongste lid van Re-Creation een mooi bedrag in ontvangst. (Foto: Ilona Meijer)

Re-Creation Ossendrecht blij met resultaat statiegeldactie

  Sport en Vereniging

OSSENDRECHT - Tijdens de eerste drie maanden van 2020 deed Show- en twirlvereniging Re-Creation mee met de statiegeldactie van Coop Ossendrecht. Klanten van de supermarkt konden hun statiegeld bonnetje bij het inleveren van hun flessen en kratten direct doneren aan de Ossendrechtse vereniging. Tot blijdschap van Re-Creation is dit door vele klanten gedaan. Daarmee kon de penningmeester van de vereniging vorige week een cheque met een mooi totaalbedrag van EUR 439,00 in ontvangst nemen.


Het bedrag is een welkome bijdrage in deze corona-tijd. De lessen van Re-Creation hebben een tijdlang noodgedwongen stil gelegen, maar zijn sinds twee weken weer in de buitenlucht opgestart. De meeste twirlers zijn onder de 12 jaar en mogen dus gelukkig zonder 1,5 meter afstand trainen. Voor de 10 overige leden zijn aparte trainingen opgestart. Dit vraagt uiteraard wat aanpassingsvermogen, maar alle leden zijn dolblij dat ze weer met hun baton aan de slag kunnen. Verder zijn er uiteraard maatregelen getroffen, zoals desinfectiemiddel die voor en na de training door trainers en leden moet worden gebruikt.

Het bedrag van EUR 439,00 kan mooi worden gebruikt voor nieuwe trainingspakken. Dit staat al geruime tijd op de planning en op korte termijn wil de vereniging alle leden in een nieuw jasje steken. Voor de ruim 30 leden komt dit echter op een behoorlijk bedrag uit en daarom is de vereniging de Coop erg dankbaar voor het mogelijk maken van de actie.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES