Tennis populaire sport tij-dens corona, hoe stap je in?
<p>Deelneemster aan Maak Kennis met Tennis junioren.</p>

Deelneemster aan Maak Kennis met Tennis junioren.

(Foto: Eigen promotiemateriaal Vitasports)

Tennis populaire sport tij-dens corona, hoe stap je in?

  Sport en Vereniging

WOENSDRECHT - Starten met allemaal beginners in je eigen leeftijdscategorie en in een paar lessen proeven aan de tennissport? Dat is bij veel tennisverenigingen en tennisscholen mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld de ‘Maak Kennis met Tennis’-lessen bij veel tennisverenigingen. Het zomerseizoen voor de tennissport staat weer voor de deur, tijd om in te stappen.


De ‘Maak Kennis met Tennis’ lessen bestaan meestal uit vier tot tien lessen om de beginselen van de sport te leren kennen. Daarnaast ontmoet je meteen andere beginners. Tijdens deze weken wordt je meestal nog geen lid van de club, dat kun je daarna beslissen. Heb je de smaak te pakken dan kun je vaak de rest van het seizoen blijven trainen.

Huijbergen

Bij TV Huijbergen aan het Waterdrieblad 1A geeft een reeks van vier ‘Maak Kennis met Tennis’-lessen en starten in de week van 5 april. Inschrijven kan tot 5 maart 2021.

De KNLTB (Koninklijke Nederlandse Tennis Bond) raad je aan om de vereniging bij jou in de buurt op te zoeken en te kijken wat zij bieden om kennis te maken met tennis of wanneer ze een open dag organiseren.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief