Vlnr: Thomas, Noamy, Tom (onder), Tijmen, Finn (onder) en Thimo
Vlnr: Thomas, Noamy, Tom (onder), Tijmen, Finn (onder) en Thimo Foto: Adriënne Suijkerbuijk

Mooie tafeltennisochtend voor tafeltennissers Hotak’68

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Zondag 22 mei jl. stond er weer een ronde van de Table Stars competitie gepland in Etten-Leur. Hotak’68 nam deel met drie teams. 

De Table Stars competitie is een teamwedstrijd waarbij de spelers enkelwedstrijden en een dubbel spelen. De competitie is bestemd voor spelers die nog geen competitie spelen of net zijn gestart. De wedstrijden worden elke keer op een andere locatie gespeeld. De 6 Hotakkers speelden mooie en spannende wedstrijden. 

Tom van Oers en Thimo van Ingen speelden tegen het 1e team van gasteer Tanaka uit Etten-Leur. Een wedstrijd tussen de twee beste teams in de tussenstand van de competitie. Tom opende de wedstrijd tegen Thije Ossenblok. Het werd een spannende strijd welke in de 5e game werd beslist in het voordeel van Tom. Hij won met 11-9. Thimo ging het in de 2e partij makkelijker af. Hij won met 3-0 van Thomas Verheyen. De dubbel ging in 4 games naar de Hotakkers Ook in hun 2e enkelpartij lieten Tom en Thimo geen steek vallen. Ze wonnen knap hun wedstrijden. 

Door de winst van alle wedstrijden werd de eindstand op 5-0 bepaald. Hotak68 2 verstevigde hiermee de koppositie. 

Team 1

Voor Hotak’68 1 speelden Tijmen Janvier en Finn D’Hondt. 

Tijmen opende de wedstrijd door een knappe 3-0 overwinning op Bram Bruynseels van TCS uit Steenbergen. 

Finn won daarna knap in de vijfde game met 11-6 van Bjorn van Gils van Vice Versa’51 uit Oudenbosch. Dit na een 2-0 achterstand in games De dubbel wisten de jongens ook knap te winnen. 

Na de dubbel knokte Finn zich naar zijn 2e overwinning van de dag. Hij won van Bram. Tijmen kon daarna niet winnen van Bjorn, hij verloor in 4 games. Eindstand 4-1. 

Team 3

Het derde Hotak’68 teams met Thomas Burgers en Noamy Vroomen speelden tegen Tanaka 2. 

Twee spelers namen voor het eerst deel aan de competitie. Helaas werd het een zware opgave voor de Hotakkers. Thomas opende de dag met een partij tegen Timo Braire. Thomas speelde een spannende partij, waarbij de games nipt werden gewonnen of verloren. Thomas won de 2e game, maar moest in de andere 3 nipt de winst laten aan Timo. Noamy bood goed tegenstand tegen Mylan Luyken, maar moest de overwinning aan de speler uit Etten Leur laten. 

In de 2e partij van Thomas viel de beslissing in de 5e game. Na een 2-0 achterstand trok Thomas de stand gelijk, maar helaas ging de 5e game verloren. De dubbelpartij verloren de 2 Hotakkers in 4 games. Na de dubbel speelde Noamy haar 2e partij tegen Koen van Halteren. Koen was sterker. Noamy verloor in 4 games. 

Een mooie tafeltennisochtend met spannende wedstrijden en mooie overwinningen. Zondag 12 juni a.s. staat de finale op het programma. De finale wordt gespeeld samen met regio midden. De finale wordt gespeeld in Gilze. 

Interesse om te tafeltennissen

Heb je interesse om te komen tafeltennissen bij Hotak’68? Jeugd, senior of parasporter je bent van harte welkom tijdens één van onze trainingen in MFC Kloosterhof. 

Als je meer wil weten kan je ons mailen of bellen voor meer informatie. Ons emailadres is hotak68@ziggo.nl of je kan bellen met Adriënne Suijkerbuijk. Op werkdagen na 18.00 uur.

Raadpleeg onze website voor meer informatie: www.hotak68.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief