Foto: Addo Sprangers

Burgemeester sluit pand in Molenstraat na vondst hennepkwekerijen

  Politiek

ZUNDERT - Burgemeester Joyce Vermue sluit met ingang van 17 februari het pand aan de Molenstraat 102/102A in Zundert voor de duur van een half jaar.


In januari van dit jaar ontdekte de politie op deze plek twee hennepkwekerijen, een hennepstekkerij en een hennepdrogerij. De burgemeester is op basis van de Opiumwet bevoegd een pand voor een aantal maanden te sluiten als daar verdovende middelen worden verkocht, verstrekt, afgeleverd of aanwezig zijn.

''Een mooi resultaat van de intensieve samenwerking met de politie'', zo noemt burgemeester Vermue de vondst aan de Molenstraat in januari. ''We werken hard aan de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Er vinden meer integrale controles plaats en men gaat ons de komende tijd nadrukkelijker tegenkomen.''

Veel hennepkwekerijen worden ontruimd dankzij signalen van buurtbewoners. Wie hiervan een vermoeden heeft, wordt verzocht contact op te nemen met politie via 0900-8844. Dat kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief