Vrienden van de Bode konden bij bakkerij Van Oers een Moederdag Schnitt ophalen.
Vrienden van de Bode konden bij bakkerij Van Oers een Moederdag Schnitt ophalen. Foto: Addo Sprangers

Geslaagde Moederdag-actie: honderden gratis taartjes

Door: Addo Sprangers Algemeen

SPRUNDEL - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdag-actie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!


De Bode blikt tevreden terug op de geslaagde Moederdag-actie. Om alle moeders in het zonnetje te zetten, mochten Vrienden van de Bode namelijk gratis een Moederdag Schnitt ophalen bij de lokale bakker van Oers in Sprundel. En daar werd massaal gebruik van gemaakt. “Geweldig. Ik heb zelf geen moeder meer, maar mijn kleinkinderen konden mijn dochter, hun moeder, heerlijk verwennen,” aldus Denie de Jong. Ook Vriend van de Bode Annie Pertijs is enthousiast. “Prima actie. Super lekker taartje. Goed geregeld.” En Martien Schumacher: “Leuk en lekker.”


Vrienden van de Bode
Wil jij ook gratis cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van de Bode! Want met Vrienden van de Bode ontdek je jouw regio en geniet je van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendenvandebode.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 per jaar.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief