Afbeelding

Opening nieuwe pand D-reizen in St. Willebrord

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

SINT WILLEBRORD - D-reizen St. Willebrord heeft officieel het nieuwe reisbureau geopend.

Dat gebeurde zaterdagmiddag 13 april op een nieuwe locatie aan de Dorpsstraat 84 in St. Willebrord. Na een bijzonder jaar waarin het voormalige pand werd getroffen door een brand kan het team weer met veel enthousiasme klanten ontvangen in het nieuwe reisbureau en hen voorzien van het beste reisadvies.

Wethouder Laura Matthijssen en Director Retail, Anet Huzen & Femke van Tilburg, knipten het lint door, gevolgd door confetti en een officieel proostmoment. 

Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen de winkel bewonderen. Er werd aan de klanten een reischeque van €50,- uitgereikt van D-holidays, het eigen reismerk van D-reizen en er was ook een winactie met kans op een kledingcheque van LaDress t.w.v. €300,-. 

De winkel heeft een frisse en trendy uitstraling. “Dankzij al onze reiservaringen hebben we al een groot deel van de wereld gezien en kunnen wij hen over alle soorten reizen informeren. De heerlijkste zonbestemmingen, leukste stedentrips, mooiste rondreizen, luxe cruises, vakanties op maat en nog veel meer”, aldus het team bestaande uit Patricia, Claudia, Jeanne en Nicole.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief