Afbeelding

Paasmarkt strijkt neer in Steenbergen

Door: Remko Vermunt Actueel

STEENBERGEN - Voor het eerst wordt er in Steenbergen een zogenaamde Paasmarkt gehouden en wel op zaterdag 31 maart van 10.00 tot 18.00 uur. Evenementenorganisatie Corne uit Steenbergen organiseert de paasmarkt in combinatie met braderie.

In de Kaaistraat, de Grote Kerkstraat, de Blauwstraat en de Markt komen leuke marktkramen te staan. Er zijn diverse kraampjes met food, drinks en allerhande, alsook een trampoline en draaimolen. Verder zijn er diverse groepjes die er live muziek ten gehore brengen. De Paashaas en een clown vervolmaken het geheel.

"Indien er mensen zijn die zelf ook graag aan de Paasmarkt/Braderie willen deelnemen, er zijn nog steeds plaatsen vrij. Voor meer inlichtingen hieromtrent kan men op volgende site reageren: http://www.evenementenorganisatiecorne.nl of bellen met 0617734162. Op de dag zelf is er nog een mogelijkheid om zich in te schrijven bij Cafe-Zaal De Joosse Kaaistraat 12, waar het secretariaat zich dan bevindt. Inschrijven kan dan tussen 08.00 uur en 09.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief