Afbeelding

Geslaagde moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

Door: Redactie Algemeen

THOLEN - Honderden moeders zijn afgelopen moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de moederdag-actie van de Thoolse Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

De Thoolse Bode blikt tevreden terug op de geslaagde Moederdag-actie. Om alle moeders in het zonnetje te zetten, mochten Vrienden van de Bode namelijk gratis een taartje ophalen bij de lokale bakker. En daar werd massaal gebruik van gemaakt. De Vrienden van de Bode konden bij Spar Solleveld gratis een Moederdagstaartje ophalen.

Vrienden van de Bode

Wil jij ook cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van de Bode! Want met Vrienden van de Bode ontdek je jouw regio en geniet je van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendvandebode.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 per jaar.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief