Afbeelding

DB Ardi Keukens organiseert groots ‘Keukenfestijn’ in Sint-Annaland

Door: Marlies Oostdijk Algemeen

(advertorial) Wat hebben gratis keuken inspiratie, gedetailleerd advies en feestelijke activiteiten met elkaar gemeen? Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens het Keukenfestijn van DB Ardi Keukens in Sint-Annaland. Het festijn omvat twee exclusieve VIP-avonden op donderdag 7 en vrijdag 8 september, evenals een feestelijke open dag op zaterdag 9 september. Hierbij staat één overkoepelend thema centraal: zorgvuldige aandacht voor jouw droomkeuken!

DB Keukens, waarvan DB Ardi Keukens onderdeel is, gelooft in de kracht van aandacht. Aandacht voor op maat gemaakte keukenontwerpen, gepersonaliseerd advies en zorgvuldige montage. Iedereen die dit zelf wil ervaren, is van harte welkom op het Keukenfestijn. Tijdens dit festijn bij DB Ardi Keukens in Sint-Annaland beleef je een onvergetelijke keukenervaring vol keukenplezier aan de hand van interactieve en inspirerende activiteiten.

VIP-avonden
Het Keukenfestijn opent met twee verrassende VIP-avonden op zowel 7 als 8 september van 19:30 uur tot 21:30 uur. In de showroom van DB Ardi Keukens komt jouw droomkeuken tot leven. Op basis van jouw wensen voorziet de keukenspecialist je van waardevolle tips, ergonomische ontwerpen en een totaaladvies. Elk aspect is met zorg doordacht en wordt met aandacht behandeld. De VIP-avonden zijn intiem, met beperkte beschikbaarheid, om persoonlijke aandacht te garanderen. Je reserveert vrijblijvend een gratis plek voor één van de VIP-avonden op www.dbkeukens.nl/vipavond.

Open dag voor elke keukenliefhebber
Naast de VIP-avonden organiseert DB Ardi Keukens ook een open dag op zaterdag 9 september van 9:00 tot 17:00 uur. Deze dag staat in het teken van inspiratie, adviezen, eetkraampjes en vermaak voor jong en oud. De keukenspecialisten richten zich met volledige toewijding op jou en jouw persoonlijke wensen, terwijl de jongste bezoekers zich vermaken met diverse activiteiten.

Meer informatie over de open dag lees je op www.dbkeukens.nl/db-keukenfestijn



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief