Zwembad De Spetter.
Zwembad De Spetter. Foto: Remko Vermunt

Voorverkoop abonnementen en zwemlessen van start

Door: Olaf Knook Algemeen

SINT-MAARTENSDIJK/THOLEN - Vanaf vandaag starten de zwembaden De Spetter in Tholen en Haestinge in Smerdiek met de voorverkoop van abonnementen en zwemlessen. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om een heel seizoen van zwemplezier te genieten tegen een lagere prijs. De voorverkoop bij de zwembaden is alleen deze week.

Tijdens de voorverkoop van een seizoensabonnement of zwemleskaart ontvang je als bezoeker vijf euro korting. Na deze periode gelden de normale tarieven. Je kunt tijdens de voorverkoopdagen en openingstijden terecht bij de receptie van beide zwembaden om een product aan te schaffen. Zwemleskinderen komen niet in aanmerking voor gezinskorting. Vergeet niet een legitimatiebewijs mee te nemen voor elke leszwemmer. De 12-badenkaart kan niet met korting worden aangeschaft.

Voorverkoopdagen en tijden

De voorverkoop bij Haestinge in Sint-Maartensdijk is op twee dagen: vandaag van 13.30 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur, en morgen van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Bij De Spetter in Tholen kun je ook twee dagen terecht: donderdag van 13.30 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur, en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Langer zwemseizoen

Het zwemseizoen op Tholen loopt dit jaar van maandag 6 mei tot en met maandag 30 september. De baden blijven dus twee weken langer open dan normaal. Dit besluit is genomen vanwege het goede weer van de afgelopen tijd, verklaarde wethouder Corniel van Leeuwen eerder. “We zien de laatste jaren dat september een zomerse maand is geworden. Daarom hebben we besloten de baden langer open te houden.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief