Bestuur Brabantse Wal Festival
Bestuur Brabantse Wal Festival Foto: Rudy Jansen Fotografie

Brabantse Wal Festival is klaar voor ‘Feest op de Wal’

Door: Jose Van der Wegen Algemeen

HOOGERHEIDE - Het wordt ook dit jaar weer groter, mooier en drukker op het Brabantse Wal Festival (BWF). Dat vrijwel elke doelgroep uit de samenleving aan bod komt bij dit evenement, is wel de succesformule van dit festival dat plaatsvindt op 20, 21, 26, 27 en 28 april aanstaande. 

De laatste jaren waren de Mega Party, de Muziekmiddag en de Hollandse Avond uitverkocht en ook dit jaar loopt de ticketverkoop erg hard, dus voorkom teleurstellingen en koop je tickets op tijd. Op de website www.brabantsewalfestival.nl is het hele programma te lezen en zijn de tickets te bestellen.

Helden van jonge kinderen

Hoogerheide maakt zich op voor een week lang muziek in allerlei genres, maar op Koningsdag is er gratis toegang en komen de helden van jonge kinderen naar de grote, dit jaar, paarse feesttent. Zo komen Samson en Marie voor een Meet & Greet en zijn ook Simsalasaartje en Meester Frans, Bing en Monique Smit van de partij. Deze Koningsdag wordt traditioneel afgesloten met de gratis Pop-en Rockavond. Een groot muziekprogramma dus, maar de slotdag staat in het teken van sport. Op zondag 28 april zijn namelijk de krachtpatsers van de Highland Games te bewonderen op het BWF-terrein en komen de wielerliefhebbers aan hun trekken tijdens de wielerklassieker Fokker Slag om Woensdrecht.

LIVE TV-uitzendingen Zuidwest TV 
Het Brabantse Wal Festival is ook deels live te zien op Zuidwest TV. Op zondag 21 april zal Zuidwest TV vanaf 15:00 uur de Muziekmiddag met onder meer Django Wagner uitzenden. Op zondag 28 april zal bovendien vanaf ongeveer 16:00 uur De Fokker Slag om Woensdrecht uitgezonden worden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief