VAT jeugd A Kampioen
VAT jeugd A Kampioen Foto: P. van Tillo

Jeugd A volleybalvereniging VAT is de kampioen

Algemeen

HOOGERHEIDE - Zaterdag 13 april vonden in MFC de Kloosterhof in Hoogerheide de laatste thuiswedstrijden van het seizoen plaats. Groots op het programma stond de wedstrijd om 15:00 uur: de kampioenswedstrijd van de Jeugd A. 

De eerste wedstrijd die op het programma stond was de wedstrijd van de heren 1. Voor de heren erg vroeg op de dag, maar zij hadden zich al 3 wedstrijden voor het einde verzekerd van een mooie tweede plaats in de heren 2e klasse. De laatste wedstrijd van dit seizoen werd dan ook gewonnen met 3-1. Na de heren was het de beurt aan de meiden B. Er werd flink wat strijd geleverd en hiermee lukte het toch om 1 punt in Hoogerheide te houden. Helaas ging de wedstrijd wel met 1-3 verloren.

Klaar voor de kampioenswedstrijd

Intussen werd het druk in het Kloosterhof. De spelers en speelsters van de jeugd A hadden veel familie, vrienden,  kennissen en andere VAT-ters uitgenodigd. De volle tribune was versierd met spandoeken. De spanning stond dus vooraf goed op de wedstrijd. Er moest immers nog wel minimaal 1 punt behaald worden tegen de jeugd A van CSS uit Rijen. Vorige week was er in Rijen al met 1-3 gewonnen, dus het vertrouwen was groot. 

Kampioenen!

Aangemoedigd door de vele supporters speelden de jongens en meiden de spanning van zich af en werd de eerste set overtuigend gewonnen met 25-15. De jeugd A is kampioen. Het feest kon al een beetje beginnen, maar gelukkig werd de aandacht erbij gehouden. De tweede set werd met 26-24 door VAT binnen gehaald en ook de derde en vierde set werden met 25-18 en 25-22 overtuigend gewonnen. Dit resulteerde in een 4-0 overwinning voor de jeugd A van VAT. En daarmee werd de jeugd A ook kampioen! Het feest kon beginnen en werd enthousiast gevierd door de spelers: Mike, Rutger, Jan, Tijs, Yannick, Lotte, Maaike, Lieve en Tim. De trainers Pien, Michael en Damon genoten hier ook van. Het was een strijd tot de laatste wedstijd en er is hard gewerkt om dit kampioenschap te kunnen vieren.

Ook eens volleyballen?

Ben je tussen de 6 en 18 jaar, dan ben je van harte welkom bij de jeugd van volleybalvereniging VAT in Hoogerheide. Je mag altijd 3x gratis mee trainen. Dit geldt ook voor senioren, alleen wordt hier altijd even gekeken naar het niveau waarop kan worden meegedaan. Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat(secretariaat@vv-vat.nl) of kijk op www.vv-vat.nl[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief