Gezelligheid in Antwerpen
Gezelligheid in Antwerpen Foto: Zilvermeeuwcoach

Zilvermeeuwzwemmers zwemmen internationaal

Algemeen

WOENSDRECHT - Het weekend van 12, 13 en 14 april was een ‘vol’ weekend voor de Zilvermeeuwzwemmers. Op de vrijdagavond van 12 april startte in Antwerpen een 3-daagse internationale jeugdwedstrijd in het mooie 50m zwembad van de Wezenberg.


Deelname door 63 verenigingen, natuurlijk uit België, maar zeker zoveel of zelfs meer uit Nederland. Onder de ruim 760 ingeschreven zwemmers waren ook 6 jonge Zilvermeeuwen aanwezig met hun begeleiding. Zij hadden diverse limieten weggezet om mee te mogen doen aan deze 31ste editie van de Antwerp International Youth Swimming Cup (AIYSC). Het werden 3 hele mooie en sportieve dagen met veel goede resultaten. Mede door het feit dat er gezwommen werd in een 50m bad werden veel persoonlijke tijden verbeterd, in totaal zelfs 22. Bovendien werden in dit weekend nog diverse limieten voor de Brabantse Kampioenschappen in mei en zelfs voor het NJK in juni weggezet.

Volgende zondag vindt in Hoogerheide de 2e ronde van zuidelijk Cirkel voor masters plaats en De Zilvermeeuw organiseert deze in hun thuisbad van Laco. 

Informatie

Info via zwem@zvdezilvermeeuw.nl, kijk ook eens op www.zvdezilvermeeuw.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief