Afbeelding
Foto: Volleybalvereniging Cegelec ZUVO

Eerste herenteam van volleybalvereniging ZUVO is na acht jaar weer kampioen

Door: Michel Claessens Algemeen

ZUNDERT - Het eerste herenteam van volleybalvereniging Cegelec ZUVO is zaterdagmiddag kampioen geworden in de Promotieklasse B. De dagen werd er met hoge verwachtingen uitgekeken naar dit weekend en de mogelijke kampioenstitel. In 2016 werd het kampioenschap voor het laatst gewonnen.

Het eerste herenteam van volleybalvereniging Cegelec ZUVO slaagde er zaterdagmiddag in om de thuiswedstrijd tegen de volleybalvereniging WHV met 3-1 te winnen. Daarmee wisten de heren ook het kampioenschap in de Promotieklasse B binnen te slepen. Heel spannend was het niet zaterdag aangezien het kampioenschap al zo goed als binnen was. “Voor het weekend moesten er nog 3 punten worden gepakt. Maar bij een wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 3 van het klassement heeft de nummer 2 zoveel punten laten liggen dat het kampioenschap eigenlijk op vrijdagavond al een feit was”, vertelt Roel Ruiter, bestuurslid van volleybalvereniging ZUVO.

Na afloop van de wedstrijd werd het kampioenschap groots gevierd bij Sporthal Onder de Mast. De laatste keer dat het eerste herenteam van ZUVO het kampioenschap binnenhaalde was in 2016.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief