Afbeelding
Foto: Westend61

Meer cultureel aanbod dankzij samenwerking tussen bieb en Muziekschool Zeeland

Door: Sandra Broosus Algemeen

THOLEN - De Bibliotheek Oosterschelde en Muziekschool Zeeland gaan hun krachten bundelen om elkaars activiteiten te verrijken voor jong en oud. Door deze samenwerking komt er een breder cultureel aanbod voor de inwoners van de Oosterschelderegio.

Op vrijdag 2 juli is al een eerste resultaat te zien van de samenwerking. Er staat dan een (gratis) bijeenkomst Babybieb gepland in Bibliotheek ‘s- Gravenpolder, speciaal voor ouders van kinderen tussen 0-2 jaar en hun kind.

Een vakdocent van de Muziekschool geeft een introductie op de cursus Muziek op Schoot en de Boekstartcoach van de Bibliotheek geeft bijpassende (voor)leestips rondom het thema (meer informatie www.bibliotheekoosterschelde.nl/activiteiten).

Muzikale zomerprogrammering

Andere activiteiten die de organisaties samen uit gaan voeren zijn onder andere een muzikale zomerprogrammering voor in de Bibliotheek vestigingen. Ook geven de leerlingen van de muziekschool op 25 september een lunchconcert tijdens de opening van de nieuwe Bibliotheek Goes. En binnenkort is het mogelijk om actuele bladmuziekcollectie in de Muziekschool te lenen en muziek te luisteren via een Muziekweb-luisterpunt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief