Samen zingen tijdens Vlissingen zingt.
Samen zingen tijdens Vlissingen zingt. Foto: Marjolein Klare

Vlissingen Zingt weer, zing je ook mee?

Door: redactie Algemeen

VLISSINGEN - Op zaterdag 6 augustus is het eindelijk zover, dan begint na drie jaar wachten de dertiende editie van het allerleukste gratis toegankelijke meezing evenement van Zeeland: ‘Vlissingen Zingt’.

Het evenement dat iedereen uit volle borst laat meezingen op het altijd gezellige Bellamypark in hartje Vlissingen. Op het repertoire staan liedjes die iedereen kent, van André Hazes tot Queen, en van ‘Laat de zon in je hart’ tot ‘Sweet Caroline’. Onder begeleiding van presentator Ron Vervuurt worden deze liedjes meegezongen door zowel de sfeermakers op het podium als het publiek. 

Ledschermen
De liedteksten zijn te lezen op twee ledschermen en in de Meezingkrant die huis aan huis wordt verspreid.
De laagdrempeligheid, de saamhorigheid onder de bezoekers en het plezier van het samen zingen zorgen er voor dat de vele bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Talent is totaal niet belangrijk, het gaat om de lol van het samen zingen! Vlissingen Zingt begint om 19.30 uur met de Guus Bok Liveband.
Deze swingende band speelt eigen liedjes en Nederpop en zorgt voor een verrassende, sfeervolle en dynamische show met veel interactie tussen band en publiek. Na dit optreden betreden de sfeermakers het podium, is het tijd om te keeltjes te schrapen en heel Vlissingen, van jong tot oud te laten meezingen. Of je nu vals of prachtig zingt maakt niet uit, van samen zingen word je blij! Vlissingen Zingt, het enige evenement waarbij het publiek de ster van de avond is! www.facebook.com/vlissingenzingt en www.nederlandzingtmee.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief