Artikelen in deze editie

Lies van Meel verzamelt winkelwagenmuntjes

Experience center voor mobiele robots

Nog lang niet uitgebakken!

Experience center voor mobiele robots

MOERDIJK - Een nieuwe mijlpaal voor de Moerdijkregeling: voor het eerst staan er nul woningen te koop. Er zijn tot nu toe geen nieuwe woningen aangeboden en de enige woning die nog gemeentelijk eigendom is, is inmiddels verhuurd.

ZEVENBERGEN - Ter gelegenheid van de jaarlijkse veteranenbijeenkomst van november 2021 is er een fototentoonstelling samengesteld over Moerdijkse veteranen en hun missies.

IRK Immanuel- en Bernardusparochie: 0168-323218, www.immanuel-parochie.eu, info@immanuel-parochie.eu; 0165-330502, www.bernardusparochie.nl, info@bernardusparochie.nl.

Herdenkingscomité Standdaarbuiten zoekt nieuwe leden

MOERDIJK - Corona gooide vorig jaar roet in het carnavalsseizoen van Spieringkruiersdurp en dat was natuurlijk balen. Hopelijk is er toch nog wat mogelijk met carnaval.

HELWIJK - Het is weer bijna zo ver, het gezelligste feest van het jaar staat weer voor de deur! Carnaval! Ondanks dat het dit jaar er een beetje anders uit zal zien, maken wij er toch een feestje van.

Cliƫntenraad Bravis zoekt versterking

WILLEMSTAD - Team 1 van tafeltennisvereniging Witac’89 verloor de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie, teams 2 en 3 boekten ruime overwinningen.

Instagramdichteres maakt kans op AMAI-Award

KLUNDERT - DSO is er niet in geslaagd de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen te winnen. Seolto uit Vlissingen was met 12-15 te sterk.

ZEVENBERGEN - Het team Stucadoors Bedrijf Kanters speelde afgelopen vrijdag 11 februari thuis tegen De Zwaan.

Technische beroepen nodig voor behalen klimaatdoelen

Woensdag 16 februari

ZEVENBERGEN - Afgelopen zaterdag zijn de beslissende partijen gespeeld om het clubkampioen 3 banden klein van het seizoen bij Amorti in Zevenbergen.

ZEVENBERGEN - De teams van Focus die hun wedestrijd gespeeld hebben deden dat met wisselende resultaten. Er waren ook 2 teams die de pech hadden dat hun wedstrijd niet door kon gaan. Hierdoor kwamen Focus C en Focus 2 niet in actie.