Artikelen in deze editie

Woonkwartier tekent prestatieafspraken

Carnaval mag weer!

Eindelijk weer carnaval en dat heeft men geweten in Zeuvebultelaand! De bewoners van Zeuvebultelaand gingen massaal feestvieren.

Prestatieafspraken ondertekend

ZEVENBERGEN - Ben jij klaar met al die regels en ellende van afgelopen tijd... dan kun je je helemaal laten gaan in onze smashroom op 4 maart. Heb jij nou altijd al een keer met spullen willen gooien of iets kapot willen slaan? Meld je dan nu aan voor de smashroom bij de Tune.

ZEVENBERGEN - Op zondag 20 februari organiseerde CV de G7 uit Zevenbergen de primeur 'de wijste Zeuvebultenèèr' in haar clubhuis Gasterij de Engel.

Janneke heeft plakboeken vol knipsels over Willemstad

Woensdag 2 maart

5 maart: Caroline van der Plas in Moerdijk

Jeffrey, je hebt 2 jaar geleden het bedrijf overgenomen van je vader. Stond dat in de sterren geschreven?

WILLEMSTAD - Het tweede en derde team van tafeltennisvereniging Witac’89 zijn de voorjaarscompetitie voortvarend begonnen.

WILLEMSTAD - In en tegen kampioenskandidaat Halsteren speelde Kogelvangers afgelopen zaterdag een zwaar teleurstellende wedstrijd, die met maar liefst 9-2 verloren ging.

ZEVENBERGEN - Vanaf komend weekend kunnen de dames en heren van TWC Zevenbergen weer aan een nieuw wielerseizoen beginnen. De tochtencommissie heeft voor de randonneurs, toerrijders en recreanten weer een gevarieerd programma opgesteld.

MOERDIJK - Vanaf de eerste signalen dat Corona tot een pandemie zou leiden was de inzet van vrijwilligers van het Rode Kruis essentieel. Ook veel nieuwe vrijwilligers meldden zich aan om mee te helpen.

ZEVENBERGEN - Virtus bestaat dit jaar 90 jaar. Virtus 1 gaat voor het kampioenschap in de 3e klasse B in West 2. Dus dat worden nog enkele spannende maanden.