Artikelen in deze editie

Toneelvereniging Moerdijk treedt weer op

2,5 miljoen voor veiligere zeehavens

Onafhankelijk Moerdijk grote winnaar

2,5 miljoen voor veiliger zeehavens

FIJNAART - De verzamelingen van Peter de Vos uit Fijnaart zijn niet in een paar woorden te vangen. Hij heeft er zelfs een loods voor gekocht.

MOERDIJK - Op 26 maart, 1 en 2 april speelt toneelvereniging Moerdijk weer haar jaarlijkse toneelvoorstelling.

Kunst van dichtbij

MOERDIJK - Moerdijkse horecaondernemers mogen dit seizoen nog één keer hun terras uitbreiden. Het college van burgemeester en wethouders wil hen zo een extra steuntje geven bij het herstel na de lockdowns van de afgelopen twee jaar.

MOERDIJK - Heb jij een verzameling en vind het je leuk om daarover te vertellen? Dat komt dan goed uit, want voor onze serie in de Moerdijkse Bode zijn we op zoek naar verzamelaars!

ZEVENBERGEN/LANGEWEG - Leden van kruisvereniging Zevenbergen/Langeweg gaan naar het Keukenhof.

Wil jij het grimerenook gaan leren?

ZEVENBERGEN - De Zevenbergse zusjes Nikki en Saar Broeders mochten alle twee aantreden op de turnvloer afgelopen weekend.

Zevenbergen weer een stuk schoner

Dans wedstrijd voor de Roparun een groot succes

EXPOSITIE

KLUNDERT - Na de knappe overwinning van DSO 1 vorige week bij koploper Atlas reisde de ploeg vol vertrouwen af naar Koudekerke om daar aan te treden tegen concurrent Seolto.

WILLEMSTAD - Kogelvangers behaalde zaterdag in het thuisduel tegen Duiveland eindelijk de eerste overwinning na de hervatting van de competitie. De Duivelanders kregen op de Willemsch Veste klop met 3-1.

Dagbesteding, voorbij de beperking

Ellen Oostdam en Malou Dingemans zijn beiden werkzaam bij Zuylen Uitvaartverzorging in Breda. Ellen als uitvaartverzorgster, en Malou als algemeen medewerker. Beiden zijn ruim tien jaar geleden bij Zuylen begonnen.

HELWIJK - Dinsdag 15 maart heeft Luchtbuksvereniging Helwijk de zevende competitie wedstrijd geschoten.