Artikelen in deze editie

Muziekvereniging De Unie 150 jaar oud

Vier wethouders nieuwe coalitie bekend

Peet en Leentje van Hoof 60 jaar getrouwd

Open dag op de De Zwanenhoeve

DOOR ANGELIQUE VAN DE REIJT

KLUNDERT - Burgemeester Moerkerke heeft aan Annie de Jong-Hamers van koor Rhytm4all uit Klundert dinsdagavond een erespeld van de gemeente Moerdijk uitgereikt. Dat gebeurde om 20.00 uur tijdens de koorrepetitie in basisschool De Rietvest.

Een echte fanfare voor Fijnaart

ZEVENBERGEN - Wethouder Désirée Brummans onthulde vorige week dinsdag de namen van 2 nieuwe gebouwen van Woonkwartier met in totaal 65 huurappartementen in de wijk Bosselaar Zuid in Zevenbergen.

ZEVENBERGEN – De vier wethouders van de gemeente Moerdijk zijn bekend. Danny Dingemans (VVD) en Jack van Dorst (Onafhankelijk Moerdijk) keren terug in het nieuwe gemeentebestuur. Nieuw zijn Bennie Blom (Onafhankelijk Moerdijk) en Pauline Joosten (Moerdijk Lokaal).

ZEVENBERGEN - Sinds de oorlog in Oekraïne is de aandacht op 4 en 5 mei ’22 anders dan voorgaande jaren. De duizenden slachtoffers, die daar nu weer gemaakt worden en het besef dat vrijheid een bijzonder voorrecht is.

ZEVENBERGEN - Op uitnodiging van het bestuur bezocht Aart-Jan Moerkerke afgelopen zaterdag de volkstuinen gelegen aan de Galgenweg in Zevenbergen. Een stukje Zevenbergen dat hij nog niet kende.

ANV schenkt boom aan Protestantse begraafplaats

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Op het zonovergoten complex van Vrederust in Halsteren heeft DHV na een 0-2 ruststand met 3-3 gelijkgespeeld.

Orkest Koninklijke Luchtmacht geeft concert

IRK Immanuel- en Bernardusparochie: 0168-323218, www.immanuel-parochie.eu, info@immanuel-parochie.eu; 0165-330502, www.bernardusparochie.nl, info@bernardusparochie.nl.

Woensdag 11 mei

Jouw vader is gestart met het bedrijf. Wanneer ben jij erin gestapt?

ZEVENBERGEN - Donderdag 12 mei wordt er bij KV Focus een thuiswedstrijd gespeeld, op het terrein gelegen aan de Olympiade 41. Focus 3 zal dan om 20.15 uur aantreden tegen Voltreffers 2.

ZEVENBERGEN - In de week 2 t/m 9 april is gecollecteerd voor Fonds GehandicaptenSport. Met z'n allen is een prachtig bedrag opgehaald van € 1194,13 en ligt iets onder vorig jaar.

Volgens het CBS waren er op 1 januari 2022 83,8 duizend fysieke winkelvestigingen in Nederland. Dat zijn er 655 meer dan vorig jaar. Hiermee steeg het aantal winkels voor het eerst sinds 2010.

ZEVENBERGEN - Het toerseizoen is los gebarsten, er zijn veel mooie ritten.

STANDDAARBUITEN - Het was zondagochtend al vroeg druk in de straten van Standdaarbuiten. Zo‘n 100 kinderen waren zich aan het klaarmaken voor de dikke banden race.

Groene Ster Jeu de Boules Open Moerdijk Toernooi