Artikelen in deze editie

VEERE - Scoutcentrum Zeeland is jarig en houdt een feestje, een slaapfeestje wel te verstaan. 460 bevers, welpen, scouts en zeeverkenners zijn naar het scoutcentrum gekomen om het jubileumkamp mee te vieren. Het centrum bestaat 52 ½ jaar en viert dat met een tijdreis.

Melany Bootsgezel en Marcel Mouwen winnen Zeeuwse kampioenschappen poolbiljart

MIDDELBURG - Samen werken aan een nieuwe start in je leven. DOOR biedt persoonlijke ondersteuning voor mensen na detentie of opname in een kliniek. Kees is er pas gestart als vrijwilliger: “Ik werk mee, help waar nodig, ben er voor een praatje en contact.”

MIDDELBURG - Live samen zingen kan en mag gelukkig weer! En dat is maar goed ook, want zingen is gezond: het is goed voor je lijf, het geeft ontspanning en het maakt je vrolijk.

Verlenging competitie schaakclub Oostkapelle

Ook ABN AMRO sluit kantoor in Middelburg

VEERE - Op woensdag 18 mei openen de Veerse musea hun deuren voor de inwoners van de gemeente Veere. De afgelopen 2 jaar moesten de musea meerdere keren de deuren sluiten of konden ze alleen met beperkingen mensen toelaten door de coronamaatregelen.

ZOUTELANDE - Lekker sporten in de buitenlucht en in vorm komen om de zomer in te gaan? Bootcampgroep Zoutelande werkt elke week aan de conditie, lenigheid en spierkracht in groepsverband.

Dinsdag 17 mei

Zaterdag 21 mei

Laatste voorrondes Rijkse iT Cup zijn gespeeld

KV TOP heeft voortaan een Gezonde Sportkantine

Een Kleurrijke Dag door Rotary Club Middelburg

Kerkelijke vieringen inMiddelburg en Veere