Artikelen in deze editie

Jacqueline Beljaars werkt al sinds 2001 bij De Nobelaer. Aanvankelijk als directiesecretaresse en later als “duty-manager- horeca” (zelf noemt ze dit ‘regeltante op de vloer van de horeca.’)

ETTEN-LEUR - Jeugdland is dit jaar van 1 t/m 18 augustus op alle werkdagen van 09:00 tot 16:00 uur. Het bestuur en een aantal vrijwilligers zijn actief bezig met de voorbereidingen voor komend Jeugdland.

ETTEN-LEUR – Het Zwanentranenkoor is opnieuw aan het repeteren. Na twee moeilijke coronajaren komt het oude niveau weer langzaam op gang. Tijd om het 25-jarig jubileum te vieren!

ETTEN-LEUR - In de door ARV Achilles georganiseerde Trainingspakkenwedstrijden op zaterdag 16 maart liep Stefan Jorissen een PR op de afstand van 1500 meter.

ETTEN-LEUR - Onder begeleiding van Richard van de KNVB hebben vorige week 14 enthousiaste trainers/leiders deel genomen aan de Aftrapmodule van de KNVB.

Woensdag 30 maart

Mooie donatie voor Harold van Zundert Stichting

ETTEN-LEUR - Terugkijkend op ons Grote toernooi, in de Linde op 19 maart, bracht bij vele teams goede reactie op.

Jaarlijkse wandeltocht KSE voor KWF op 10 april

ETTEN-LEUR - De afgelopen weekenden zijn er zowel bij de jeugd als de senioren van Rugbyclub Etten-Leur (REL) successen behaald.

Edward, waar heb je de eerste stappen als ondernemer gezet?

ETTEN-LEUR – Een groot aantal Oekraïense vluchtelingen keeg zaterdag een bijzondere kennismaking met Etten-Leur. Dit was op initiatief van de mannen van “Met ELkaar” en de Lionsclub Etten-Leur.

Ondernemers ervaren grote gevolgen sancties Rusland

Dagelijkse vaste activiteiten

Extra activiteiten in april