Artikelen in deze editie

High five voor rookvrije speeltuin!

Koningsmarkt wordt nog groter

Afscheidsfeest voor Jack Gobbens

Koningsmarkt wordt nog groter

ETTEN-LEUR - Op zondag 24 april kan er in Etten-Leur weer de jaarlijkse Koningswandeling gelopen worden. Na 2 jaar afwezigheid door Covid-19 kunnen we dit jaar weer volop genieten van de variërende routes.

ETTEN-LEUR - Het Stationsplein in Etten-Leur krijgt binnenkort een pinautomaat. De gele Geldmaat komt in een hokje voor het politiebureau. "Daarmee wordt het de veiligste plek van Etten-Leur om te pinnen", grapt wethouder Frank Vrolijk.

ETTEN-LEUR - Op zondag 24 april maken de natuurgidsen van IVN Mark & Donge een natuurwandeling in het Markdal te Breda. Het thema van de wandeling is: ruimte voor water, natuur en mensen.

Zaterdag 23 april

Zomerschool biedt activiteiten aan

Kerkzwervers treden op met Mannenkoor in Effen

Blijvende progressie voor motorcrosser Jens Walvoort

ETTEN-LEUR - Ook dit jaar werken Muziekvereniging Constantia en de Nobelaer samen aan de workshop Ik Speel Muziek.

ETTEN-LEUR - Op dinsdag 26 april staat het Koningsdagsnelschaaktoernooi van Staunton weer op de planning. We zijn ontzettend blij dat we iedereen weer fysiek uit kunnen nodig op onze club om een gezellig toernooi te spelen.

ETTEN-LEUR - Afgelopen week werd op maandag weer gezellig en sportief gestreden op 3 matten door KBO Centrum-Zuid.

ETTEN-LEUR - Onder een stalende lentezon hebben veertien deelnemers elkaar bestreden tijdens de derde wedstrijd van onze voorjaarscompetitie.

Rugbydagen bij Rugbyclub Etten-Leur in de mei vakantie

'Voor maatwerk'

'Voor maatwerk'

ETTEN-LEUR - Zaterdag is de dag van de mendurance en de recreatie rit.

ETTEN-LEUR - Spelers van de JO7 en JO8 van Internos konden zich afgelopen periode opgeven voor extra techniektrainingen. Ongeveer 40 spelers hebben gebruik gemaakt van deze trainingen. De trainingen werden gegeven door trainers van andere teams binnen Internos.

ETTEN-LEUR - Het tweede gedeelte van de veldcompetitie gaat zaterdag van start. Hieronder het programma.