Artikelen in deze editie

Acht personen krijgen lintje in Etten-Leur

Roparunners worden feestelijk onthaald

Vrijmarkt weer succesformule

"We heb vandaag weer veel mensen ontmoet die we soms al 2 jaar niet meer gezien hebben" aldus Judith die samen met haar man Antonio op de vrijmarkt probeert de schuur op te ruimen en overbodige spullen te verkopen.

ETTEN-LEUR – De Roparundoorkomst in Etten-Leur belooft een waar feestje te worden. Meer dan 120 Roparunteams zullen in de nacht van 5 op 6 juni Etten-Leur passeren.

ETTEN-LEUR - Ben jij of ken jij een vrouw met kanker of een levensbedreigende ziekte?

ETTEN-LEUR - Zaterdag 23 april heeft het koor met leden en donateurs haar 25 jarig bestaan gevierd. Met de bus vertrokken we om 9.30 uur naar Soeth & Vermaeck in Hilvarenbeek. Dit is een orgel en kermismuseum.

Deze zeven personen in Etten-Leur kregen een lintje

ETTEN-LEUR - Afgelopen periode is er weer hard gewerkt om de tuin nog mooier en toegankelijker te maken voor onze doelgroepen, maar ook voor andere belangstellenden.

ETTEN-LEUR - De eerste Servais Knaven Classic na de Corona is afgelopen weekend weer verreden. Op een mooie zonovergoten dag konden de deelnemers kiezen uit 3 routes van 50 kilometer rondom Etten-Leur.

ETTEN-LEUR - De speciale kick-off kennismaking met OldStars (walking) tennis was een groot succes! Met ruim 60 deelnemers, de gemeente, buurtcoaches, collega-tennisclubs, sponsors en de vele toeschouwers kon deze zonovergoten dag niet meer stuk.

Woensdag 4 mei

Jaap van Zijp maakt hardstyle remix voor Huub Hangop

Gezellige vlooien-markt op zondag 15 mei Kunstijsbaan te Breda, Terheijdenseweg 506- 4826AB te Breda.

ETTEN-LEUR - Kinderen moeten veilig zijn, in de breedste zin van het woord. Het is ons kostbaarste bezit. Kinderen moeten zich veilig voelen, thuis, op de opvang, maar ook in de wereld.

ETTEN-LEUR - Op zondag 15 mei bij de AME Etten-Leur zal je bijna alle gemotoriseerde sporten die Nederland rijk is van dichtbij kunnen zien. Het zijn niet alleen motoren, race/rally auto’s maar ook Dakar trucks, zijspannen, dragrace en nog heel veel meer andere voertuigen.

Inschrijving Van Oers Marathon Brabant geopend

ETTEN-LEUR - Zaterdag 30 april konden de ruim 18000 duiven van afdeling Brabant 2000 al om 09.00 uur gelost worden in het Zuid-Belgische Niergnies.

ETTEN-LEUR - Wie is de kampioen van de Regio koersbal-competitie geworden? Helaas kunnen we dit nog niet vermelden bij het drukken van de Bode. Als ons regioteam in de prijzen valt, is dit een mooi resultaat.

ETTEN-LEUR - April 2022 was een maand met wisselende gevoelens. Helaas een aantal beugelaars die vanwege blessures / ziekte niet of nauwelijks aan spelen toekwamen.

ETTEN-LEUR - Fotoclub Natuurfotografie Brabant (NFB) houdt een expositie waar het enthousiasme en creativiteit van natuurliefhebbende fotografen ten toon gesteld wordt.