Annika en Ed tijdens eerdere lessen
Annika en Ed tijdens eerdere lessen Foto: Jack Konings

Het dansseizoen start 1 september weer bij ABC Boogie Club

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Hoewel de corona maatregelen nog niet allemaal zijn opgeheven is het gelukkig weer mogelijk om de avonden boogie-woogie-dansend door te brengen. Dit betekent dat ABC Boogie Club vanaf woensdagavond 1 september weer start met haar lessen in Den Drempel aan de Papenstraat 47 te Etten-Leur.

We beginnen om kwart voor 8 met lessen voor beginners. Hier kan iedereen die het leuk lijkt om te leren dansen op die heerlijke muziek uit de jaren vijftig en zestig kennismaken met de basisbeginselen van de boogie woogie. Danservaring is geen must als je maar goed ter been bent. Op dit moment zijn er leden van 20 tot 70 die allemaal gemeen hebben dat ze het heerlijk vinden om op rock and roll muziek te dansen. Laat je leeftijd dus in ieder geval geen drempel zijn om een keer vrijblijvend te komen kijken én meedoen uiteraard.

Om half negen starten de lessen voor de gevorderden. En na deze les is er, zoals gebruikelijk, nog een klein uurtje de tijd om het geleerde in de praktijk te brengen, eventuele vragen te bespreken met Annika en Ed maar vooral om lekker te dansen.


In de whatsapp groep van de leden worden na elke les de filmpjes gedeeld van de geleerde figuren. De leden kunnen zodoende altijd nog even terugkijken hoe een bepaald figuur gedaan moet worden.
Mocht je interesse hebben of gewoon eens willen kijken wat boogie woogie dansen is kom dan gerust 1 september naar Den Drempel en proef gelijk de gezellige sfeer van ABC Boogie Club.

Voor extra informatie kijk op de facebookpagina van ABC Boogie club of bel of app naar 0614698426.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief