Foto: Alexander Vingerhoeds

43-jarige vrouw slachtoffer dodelijk ongeval Penningweg

  Politie

ETTEN-LEUR - De fietsster die dinsdag aan het eind van de middag om het leven kwam bij een ongeval in Etten-Leur is een 43-jarige vrouw uit Sprundel.


Het slachtoffer werd rond 17.45 uur op de kruising van de Penningweg met de Florijnstraat geschept door een auto. Daarbij kwam ze hard ten val. De vrouw kreeg direct medische hulp van een omstander. Niet veel later waren ook de hulpdiensten op de locatie, waaronder ook personeel van een traumahelikopter. Helaas mocht deze hulp niet meer baten en overleed de Sprundelse ter plaatse aan haar verwondingen. De 18-jarige automobilist uit Etten-Leur raakte bij de aanrijding gewond en werd hiervoor overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Hierbij zijn zowel de fiets als de personenauto in beslag genomen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES