Afbeelding
Foto: Mike Frijters

Buurtschap Schijf verzamelt pet-flessen voor Yeti

Door: Janny Mathijssen algemeen

SCHIJF - Buurtschap Schijf bouwt dit jaar een yeti: "The last yeti" Onze inspiratiebron hiervoor was niet het dier zelf, maar de effecten van de plastic soep in de oceaan. Voor ons ontwerp hebben we dus veel pet-flessen nodig. Grote en kleine flessen, inprince kunnen we alle soorten gebruiken. Die we na gebruik natuurlijk milieubewust afvoeren.

Zeker de lichtgroene flessen van het merk Saskia, (lichtbruisend water) zijn meer dan welkom. Deze kleur is precies de juiste kleur voor op onze wagen. Omdat we rond de 10.000 flessen nodig hebben willen we iedereen vragen mee te sparen voor onze Yeti. Sparen jullie ook mee? De flessen mogen ingeleverd worden bij onze corsotent aan de Schijfsebaan. Ben je niet in de gelegenheid om ze te brengen, even een berichtje aan info@buurtschapschijf.nl dan halen we ze op.
Voor meer info of om een kijkje te nemen bij onze yeti is iedereen van harte welkom in onze corsotent. Laat onze Yeti niet door het ijs zakken!! Alvast dank je wel allemaal en graag tot ziens in de tent. Corsogroetjes Buurtschap Schijf. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief