Afbeelding
Foto: Corine Roks

Skidôme in Rucphen overgenomen door SnowWorld

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - De SIS Leisure Group van zakenman Nicky Broos wordt overgenomen door SnowWorld. Onder de SIS Leisure Group vallen onder andere de indoorskihallen Skidôme in Rucphen en Terneuzen en Indoor Skydive in Roosendaal.

SnowWorld nam al eerder concurrenten over. Zo werd vorig jaar december Skipark SnowPlanet bij Amsterdam overgenomen. Hiernaast nam SnowWorld een minderheidsbelang van 25% in het Duitse Alpenpark bij Neuss. De belangrijkste vestiging is Landgraaf. Snowworld heeft daarnaast een locatie in Zoetermeer.Met de koop van de SIS Leisere Group beschikt SnowWorld nu over zeven locaties

Indoorskihal

De SIS Leisure Group, officieel gelanceerd in september 2015, komt voort uit de in 1982 door de ouders van Nicky Broos aangelegde borstelbaan in Rucphen. In 1995 opende Nicky Broos in Rucphen een indoorskihal onder de naam Skidôme.  Daar kwam in 2011 de enige all year round indoor icekartbaan bij. In 2006 opende Broos de Indoor Skydive in Roosendaal. Sinds  2012 exploiteert de SIS Leisure Group ook de indoorskihal in Terneuzen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief