Raymon Hermans: 'Al heel jong had ik een bijzondere interesse voor muziek'
Raymon Hermans: 'Al heel jong had ik een bijzondere interesse voor muziek' (Foto: Corine Roks)

Nieuwe single voor Willebrordse zanger Raymon Hermans

  Algemeen,Nieuws

SINT WILLEBRORD- Afgelopen week lanceerde Raymon Hermans zijn nieuwe single 'Hey Maat'. Volgens de 25-jarige zanger uit Sint Willebrord een echt Raymon Hermans-lied met een lekkere beat, rap tempo en vooral vrolijkheid. De joviale clip die hij daarvoor in Breda maakte past prima bij zijn doelgroep die alsmaar breder wordt.


"Het viel me op dat de jongere generatie elkaar tegenwoordig met maat aanspreekt. Hier kon ik wel wat mee als zanger/tekstschrijver. Een nieuw hip en fris lied was het doel, met inspiratie uit mijn directe omgeving. "Het lied 'Hey Maat' is hiervan het resultaat", waarbij Raymon aanvult: "De clip is opgenomen in Breda. Een gezellige dag tussen je maten met daarin momenten dat je elkaar helpt".

Hollandse lied

Het is de twaalfde single die de zanger van het Hollandse lied op zijn naam schrijft, naast het album dat in 2017 is uitgebracht. Zijn muziek landt prima bij het jeugdige publiek, Nederlandstalig slaat erg goed aan. En niet alleen bij deze doelgroep. De zanger bemerkt dat ook andere generaties uit volle borst meezingen als hij op het podium staat.

Twilight Entertainment

En on stage staat hij vaak. "De weekenden zitten vol met zo'n 250 optredens op jaarbasis. Van kroegen tot festivals, van feestjes tot hallen". Podia van Gelredome, en festivals als Intense, Rebirth en Dutch Valley zijn de zanger niet onbekend. Voor boekingen en management is het Twilight Entertainment dat zijn agenda beheert.

M'n Favoriet

Over zijn passie voor muziek zegt Raymon Hermans: "Al heel jong had ik een bijzondere interesse voor muziek. Misschien dat mijn pa daarin een rol speelde. Hij was vroeger DJ. In 2010 bracht ik mijn eerste liedje uit. Met mijn nummer 'Hypnose' dat begin 2016 werd gelanceerd scoorde ik mijn eerste hit. Mijn zangcarrière kwam echt in een stroomversnelling met de hit 'M'n Favoriet'".

Stijl

Voor de zanger is 2016 het jaar dat de nummers de typische Hermans-stijl krijgen; vrolijk, met een lekkere beat inclusief de toetsen van accordeon. Zijn muziek wordt opgemerkt door DJ's die ze in uitgaansgelegenheden onder het publiek brengen. Ook landelijke radiostations pikken het fenomeen Raymon Hermans op, de naam van de zanger is gezet. "Vanaf 2016 ging het hard. Mijn muziek werd veelvuldig gedraaid en de boekingen stroomden binnen". Raymon schrijft zijn nummers zelf. De zanger hierover: "Het optreden en tekstschrijven ligt in het verlengde van mijn studie Media en Entertainment Management. Nieuwe nummers worden getoetst door mijn vriendin Milou. Vindt zij het niks, dan verdwijnt het in de prullenbak". De functie van tourmanager vervult zijn vader Ad die zijn zoon naar alle optredens vervoert.

Likes

De zanger heeft zijn single afgelopen donderdag gelanceerd op Instagram en Facebook. Met opgeteld zo'n 26.000 likes is het nummer zeker goed ontvangen. Na dag één heeft de zanger al meer dan honderden reacties. De clip is te streamen op Youtube en Spotify. "Het aandeel op de sociale media groeit. Regelmatig post ik filmpjes, foto's en nieuwtjes zodat mijn volgers helemaal op de hoogte blijven", besluit de zanger.

BIJDRAGE CORINE ROKS

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief