Foto: Facebook Café De Coop

Café De Coop in de race voor titel Leukste Voetbalkroeg van Nederland

  Algemeen,Nieuws

SPRUNDEL - Café De Coop uit Sprundel mag zich al de Leukste Voetbalkroeg van Noord-Brabant noemen, maar ook landelijk gezien gooit het Sprundelse café hoge ogen. Sterker nog: De Coop staat zelfs in de top 3.


Komende zaterdag, tijdens de uitzending van de wedstrijd Ajax-Heracles, komt Fox Sports vanaf 19.00 uur opnamen maken in De Coop. Aan de hand van de sfeerbeelden bepaalt een jury wie zich straks de Leukste Voetbalkroeg van Nederland mag noemen. Ronnie Gommers, eigenaar van café De Coop, is uiteraard zeer in zijn nopjes met de nominatie. "Vorig jaar waren we al de Leukste Voetbalkroeg van Noord-Brabant en dit jaar staan we in de landelijke finale. Uit de opnamen die hier zaterdagavond worden gemaakt zal duidelijk moeten worden waarom wij ook de titel Leukste Voetbalkroeg van Nederland verdienen".

Ajax

Met de sfeer zal het wel snor zitten, vermoedt hij. "Zaterdag wordt een wedstrijd van Ajax uitgezonden. In Rucphen, Sint Willebrord en Schijf barst het van de Ajax-supporters. Tijdens de succesvolle Europese campagne van Ajax vorig jaar was het hier tijdens de uitzendingen al een compleet gekkenhuis. De Coop is er bekend door geworden en dat is alleen maar gegroeid". Het is nog even afwachten welk café straks wordt uitgeroepen tot Beste Voetbalkroeg van Nederland. Dat wordt bekendgemaakt op zaterdag 30 november om 23.00 uur, wanneer Koert Westerman - sportpresentator en commentator bij Fox Sports Eredivisie - het winnende café zal binnenstappen. Ronnie Gommers: "We hopen natuurlijk dat dit café De Coop zal zijn. Mocht dat het geval zijn, dan bouwen we gegarandeerd een extra feestje".

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief