Foto: Archief de Bode

Drie mensen aangehouden voor verstoring openbare orde, mishandeling en belediging

  112 Meldingen,112 Nieuws

STEENBERGEN - In de uitgaansnacht van zaterdag op zondag zijn drie mensen aangehouden voor verstoring van de openbare orde, mishandeling en belediging van agenten. 


Een vechtpartij waarbij tien mensen een actieve (negatieve) rol speelden ontstond rond 2.00 uur. De aanwezige agenten moesten hun wapenstok gebruiken om de groep uit elkaar te drijven. Een 31-jarige man uit Steenbergen is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. 

De politie maakte tijdens hun dienst gebruik van bodycams. Daarmee hebben zij beelden gemaakt van een opstootje. Een 18-jarige vrouw uit Nieuw-Vossemeer vond het nodig om de dienstdoende agenten in grove bewoordingen te beledigingen. Ze is ook aangehouden. De beelden van haar worden meegenomen in het onderzoek en worden overgedragen aan de Officier van Justitie. 

Even later zag de politie op camerabeelden dat een man werd mishandeld. Op basis van die beelden kon een 21-jarige man uit Steenbergen worden aangehouden. Het slachtoffer van de mishandeling werd niet meer aangetroffen. Mogelijk meldt hij zich nog zodat er van hem een aangifte kan worden opgenomen.  

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief