Afbeelding

Jubilarissen gehuldigd tijdens eindfeest VV Dinteloord

algemeen

DINTELOORD - In november van dit jaar zou VV Dinteloord haar 70-jarig bestaan vieren. ‘Zou’, want dat feest gaat niet door omdat de succesvolle voetbalvereniging een samenwerkingsverband aangaat met de andere plaatselijke voetbalclub, RKSV DIVO. Die samensmelting wordt op 2 juli officieel bekrachtigd, maar aanstaande vrijdag al vindt de gezamenlijke presentatie plaats van kledinglijn, logo en sponsoren van het nieuwe VV Prinsenland.

Omdat de datum van het 70-jarig jubileum dus niet gehaald wordt, had het bestuur van VV Dinteloord besloten om dit tijdstip naar voren te halen om hier toch nog bij stil te staan. Dat gebeurde tijdens een jubileum-/feestavond in de kantine van VV Dinteloord, die in het teken stond van de jubilarissen maar waarop toch ook gewoon feest werd gevierd. Ook collega DIVO hield diezelfde avond een eindfeest in haar eigen kantine.

Toekomst Voorzitter Koos Boluijt stond aan het begin van de avond even stil bij verleden en toekomst van de club. Na een lange en veelbewogen historie met veel mooie herinneringen is het tijd om vooruit te kijken. De club gaat een nieuwe toekomst tegemoet, samen met plaatsgenoot DIVO. Natuurlijk gaat zoiets niet vanzelf, en over het plan werd dan ook al jarenlang gesproken. Nu gaat het er dan eindelijk toch van komen, al hebben sommigen er enigszins gemengde gevoelens bij. Na de toespraak van Koos Boluijt was er nog een emotioneel moment, toen er een onthulling plaatsvond. De plek naast de zijgevel van de kantine heet voortaan ‘Bram Nouwenplein’ en werd ook als zodanig onthuld. Dit ter herinnering aan de in april jl. overleden Bram Nouwen die heel veel voor de vereniging heeft betekend en wiens naam op deze manier altijd zichtbaar blijft.

Huldiging Vervolgens was het tijd om de vele jubilarissen te huldigen. Dit gebeurde in het bijzijn van een mystery guest: niemand minder dan ‘Violette Jeneverbes , de vrouw van Dick Advocaat’ stapte de kantine binnen om Koos Boluijt te helpen bij het uitreiken van de standaardjes en de bloemen aan de jubilarissen. Bij iedereen werd even stilgestaan met een kwinkslag of een toepasselijke opmerking. Ook de mystery guest had bij sommige jubilarissen verrassende vragen of opmerkingen, dit tot hilariteit van alle aanwezigen. Kortom, de sfeer zat er al snel goed in en na de huldiging en de bijbehorende fotoshoot kon het feest dan ook in opperbeste stemming beginnen. Natuurlijk hoorde daar ook een spetterende disco bij.

BIJDRAGE ELNA HELLEMONS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief