10 van de 11 kinderen uit het gezin Van Overveld uit Steenbergen vieren samen 790 jaar verjaardag.
10 van de 11 kinderen uit het gezin Van Overveld uit Steenbergen vieren samen 790 jaar verjaardag. (Foto: Claudia Koole)

Kinderen familie Van Overveld uit Steenbergen vieren samen 790 jaar in leeftijd

STEENBERGEN - Vader en moeder overleden op een relatief jonge leeftijd binnen het gezin Van Overveld uit Steenbergen. De 11 kinderen die geboren werden, zijn allemaal nog in leven.


Zaterdag hielden ze een reünie met elkaar. Ze zijn samen 790 jaar. 10 van de 11 kinderen poseren op de foto voor het ouderlijk huis van hun moeder. De kartrekker voor de terugkerende reünie is Marja van den Beemd - van Overveld uit Kruisland. "We hebben echt een hele hechte familieband met elkaar", laat ze weten. "We zien elkaar ieder jaar allemaal wel een keer. Onze ouders zijn vroeg overleden."

De vader in het gezin is 69 jaar geworden en de moeder 56 jaar. "Toen ze beiden waren overleden, bleven er nog drie kinderen over in het gezin." In Gasterij de Kladde in Lepelstraat vierden ze hun reünie . "Dat is vlakbij het ouderlijk huis van onze moeder, maar we zijn allemaal in Steenbergen geboren", laat Marja weten. Hun reünie heeft een feestelijk tintje met gezelligheid, oude foto's van vroeger bekijken en een lekker hapje eten. Met alle aanhang erbij is het een grote familie die kan rekenen op elkaar. "Oh ja, dat zeker! Als er wat is, zijn we er voor elkaar!"

Claudia Koole
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief