Logo internetbode.nl/steenbergen

Handen uit de mouwen voor landelijke opschoondag

STEENBERGEN - Inwoners uit de gemeente Steenbergen zijn gedurende de hele week bezig met het opschonen van de gemeente. Op zaterdag 25 maart steken vrijwilligers door het hele land de handen uit de mouwen voor de landelijke opschoondag.


In de gemeente Steenbergen hebben ze er echter een hele week van gemaakt. "Een schone leefomgeving dat wil toch iedereen?" Niet alleen scholen, maar ook de scouting, atletiekverenigingen en velen anderen doen mee. "Er hebben zich al ruim 1300 vrijwilligers aangemeld! Hieruit kunnen wij concluderen dat het houden van de opschoonacties geweldig leeft in onze gemeente. Jong en oud doen mee en zetten zich allemaal in voor een schone leefomgeving."

De gemeente hoopt dat nog meer vrijwilligers zich melden. "Stoort u zich ook aan zwerfafval in uw wijk? Neem een voorbeeld aan de deelnemers van de opschoonactie en raap dat papiertje of blikje op en gooi het in de restafvalcontainer of in de vuilnisbak. Een kleine moeite en een groot plezier voor allen." Wilt u ook uw steentje bijdragen en meedoen aan de opschoonacties? Neem dan contact op met Carien Free van de gemeente via info@gemeente-steenbergen.nlFotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief