Graffiti-performance

algemeen

STEENBERGEN - Als publiek graffiti maken met je zaklamp? Beleef het mee op vrijdagavond 27 juni in Gebouw-T in Bergen op Zoom.

Kunstproject ‘Art vanuit je Hart’ sluit die avond op Senself presents Bazzookas, het kunstproject van 7 workshops van mensen met en zonder beperking af met een spannende graffiti-performance. Senself is een bijzonder feest waar het niet alleen draait om muziek luisteren, maar ook om het aanspreken van andere zintuigen.

Spannende performance

Tijdens de spannende graffiti-performance schrijft het publiek in het donker met gekleurde zaklampen. Doordat de zaklampen bewegen en de camera ‘open’ blijft staan, ontstaat er een graffiti-effect. Het magische resultaat wordt meteen geprojecteerd op een groot doek.

Art vanuit je Hart

‘Art vanuit je Hart’ is een kunstproject in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal en Halderberge om mensen met en zonder beperking samen te brengen. Via een serie creatieve workshops ontdekten deelnemers in Bergen op Zoom elkaar en de magie van de fotografie. Voor meer informatie over het project: www.sdw.nl/kunstproject of www.facebook.com/kunstprojectArtvanuitjeHart.

Senself presents Bazzookas

Senself is een bijzonder feest waar het niet alleen draait om muziek luisteren, maar ook om het aanspreken van andere zintuigen. Aromajockey, vj, trilvloer en foodjockey, zorgen er allemaal voor dat men muziek beleeft.

Na de tot de verbeelding sprekende graffiti-performance, volgt een spetterend optreden van de Bazzookas. Zij stuiteren alle kanten op. Het ontstaan van de band is te vergelijken met de ontdekking van buskruit. Met hun up-tempo ska laten ze overal waar ze gespeeld hebben een grote krater achter.

Tickets bestellen: http://www.gebouw-t.nl. Het kunstproject ‘Art vanuit je Hart’ is te danken aan een initiatief van SDW met bijdragen van verschillende fondsen en gemeenten, waaronder het Stadlander Buurtcultuurfonds, VSBfonds en het Skanfonds. Gebouw T is rolstoeltoegankelijk. Voor personen die aanwijsbaar begeleiding nodig hebben, mag de begeleiding gratis mee naar binnen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief