Beachvolleybaltoernooi

algemeen

STEENBERGEN - Voor de 23e keer vond het JVM Tuinen Diomedon beachvolleybaltoernooi Steenbergen plaats op 1e Pinksterdag, zondag 8 juni.

Vanaf 06.00 uur begonnen de vele vrijwilligers aan het opbouwen van het strand, wat dit jaar als vanouds plaatsvond op de Markt. De tractoren met wagens vol zand reden af en aan en de kraan zorgde ervoor dat het zand vlak kwam te liggen. Met zo nu en dan een broodje en koffie voor de vrijwilligers, was de Markt om 12.00 uur klaar voor het toernooi. Er werd dit jaar op 7 velden gespeeld. Vanwege het grote animo om met het toernooi mee te doen, was er zelfs een wachtlijst. 70 teams speelden mee, verdeeld over de middag en de avond.

Het prachtige weer zorgde voor een echt strandklimaat. Voor de kleinsten was een springkussen aanwezig en de horeca deed goede zaken. Het was een heel geslaagd en sfeervol toernooi. Volgend jaar is er op eerste Pinksterdag wederom een beachvolleybal toernooi. Ze hopen iedereen dan te zien op een zonnige Markt.

Uitslag: Winnaars poules 1 tm 7 middag: Veld 1: Van Gils Autoschade 1, Veld 2: Marinabar 4, Veld 3: Voorste Kruisband 2, Veld 4: V.T. de Zandtrappers, Veld 5: FC Bal op het dak, Veld 6: Marinabar 3, Veld 7:Studio 2. Winnaars poules 1 tm 7 avond: Veld 1: Lake Side, Veld 2: V.T. de Zandtrappers, Veld 3: Buddha’s 2, Veld 4: Voorste Kruisband 1, Veld 5: Bart en de Rest, Veld 6: Marinabar 5a, Veld 7: Marinabar 6.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief