Afbeelding
Foto: CHRISTIAN KEIJSERS FOTOGRAFIE

Zonder moeite vetverliezen. Hoe? Cryotherapie!

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

THOLEN - Dorien Verdult van Gezond Gewicht werkt nu ruim een jaar met de Cryo21. Ze was al erg enthousiast toen ze er mee begon maar haar enthousiasme is alleen maar gegroeid door de geweldige resultaten die ze bij haar klanten heeft gezien.

Blijvend slank een droom? Jouw droom komt uit met de Cryo21!

Cryotherapie is een manier om ook van die lastige vetrandjes af te komen. De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryotherapie.

Tijdens een behandeling wordt met behulp van een behandelkop het vetweefsel nauwkeurig gekoeld. De behandelkop bereikt een tempratuur van -10 graden. Hierdoor gaat de tempratuur van de huid in snel tempo van 34 graden naar ongeveer 4 tot 6 graden. De vetcellen kunnen niet tegen de kou en kristalliseren, vervolgens worden ze op een natuurlijke manier afgevoerd.

De voordelen van de Cryo21 op een rijtje: direct resultaat de methode is veilig en pijnloos het is een nietinvasieve techniek de hoeveelheid vetcellen in het behandelingsgebied verlaagd tot 25% de huid, weefsels en spieren worden verstevigd de vetcellen keren na afbraak niet meer terug

Wil je weten of de Cryo21 ook iets voor jou kan betekenen? Bel: 06 22201520 of mail: info@gezondgewicht.net.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief