Foto: Jumbo Sint Annaland

Geen seniorenuurtje bij heropende Jumbo in Sint-Annaland

SINT ANNALAND- De Jumbo in Sint-Annaland is vandaag, na een verbouwing, weer open gegaan. Via Facebook stellen zij hun klanten op de hoogte van hun tijdelijke regels in verband met corona. Opvallend is dat de winkel bewust niet kiest voor een 'seniorenuur'.


Vanochtend om 09.00 uur opende de Jumbo in Sint-Annaland haar deuren. Via Facebook wijzen zij hun klanten op zes stappen om zo veilig en sociaal mogelijk te winkel. Zo mogen klanten enkel in hun eentje boodschappen doen, wordt er in heel de winkel 1,5 meter afstand gehanteerd, wordt klanten gevraagd te betalen met pin, wordt opgeroepen om niet te hamsteren, is het gebruik van een winkelwagen verplicht en wordt gevraagd om vriendelijk tegen elkaar te blijven.

Seniorenuurtje

Jumbo Sint-Annaland laat weten bewust niet te hebben gekozen voor een 'seniorenuurtje'. "Als er namelijk tussen de senioren iemand loopt die het virus heeft en zich hier niet van bewust is, zijn we bang dat iedereen van deze kwetsbare doelgroep hier aan blootgesteld wordt. Het advies voor deze mensen is om op rustige moment op de dag boodschappen te komen doen. Meestal is het in de avonden rustiger, maar dit kunnen wij niet garanderen."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief