Kringloopwinkel OverThollig gaat weer open

THOLEN - Woensdag 20 mei gaat de kringloopwinkel weer open! De achterliggende periode is de kringloopwinkel ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor de veiligheid van u als klant, maar ook voor de vrijwilligers zijn er regels opgesteld.


Zo mogen er niet meer dan 10 klanten tegelijk in de winkel. Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. Vanwege het toelaatbare aantal klanten worden er geen kinderen verwacht.
Er is een looproute door de winkel. Gevraagd wordt om zich hieraan te houden. Betalingen liefst contactloos of met pin.

Kleding
Tijdens de openingstijden mogen niet meer dan 2 personen tegelijk naar de bovenverdieping waar de boeken- en de kledingafdeling te vinden is.
De collectie zomerkleding is aangevuld met nieuwe kinderschoenen. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Het is mogelijk om op afspraak (met de kinderen) de kledingafdeling te bezoeken. Er kan contact opgenomen worden met één van de contactpersonen of via de mail.

Inleveren goederen
Tijdens de openingstijden kunnen goederen ingeleverd worden. Graag bruikbare, (schoongemaakte), goed werkende artikelen. De spullen kunnen afgegeven worden in de aangrenzende opslagloods.

Openingstijden
Kringloopwinkel OverThollig is elke woensdagmorgen open van 09.00 uur tot 11.30 uur, donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 (!) uur en op vrijdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Zaterdag 30 mei is de winkel open van 10.00 (!) tot 15.30 uur. Let op(!): gewijzigde openingstijden met ingang van direct.
Hemelvaartsdag, 21 mei is de winkel gesloten.

Contact
Voor informatie kan contact opgenomen worden met 06-25 30 82 34.
Wij hopen dat wij u binnenkort weer mogen begroeten in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen.

www.kringloopwinkeltholen.nl

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES 

Vacatures

Operators

Bergen op Zoom

Bessenplukkers

Kwadendamme

Operators

Bergen op Zoom

Medewerker technische dienst

Yerseke

Teamleider verpakking

Steenbergen