Stichting Stavoord6 steunt Thoolse horeca
<p>Jacoline de Reus (stavoord6) overhandigt symbolisch het hart onder de riem aan Bert en Gina Coelers (Buutengaets).</p>

Jacoline de Reus (stavoord6) overhandigt symbolisch het hart onder de riem aan Bert en Gina Coelers (Buutengaets).

(Foto: To. Aoverkot)

Stichting Stavoord6 steunt Thoolse horeca

THOLEN - De afgelopen maanden is er hard gewerkt op Chaletpark Krabbenkreek in Sint-Annaland. De vrijwilligers en Thoolse bouwbedrijven zijn hard aan de slag met de bouw van het Stavoord6huis. De planning om het huis te kunnen openen in juni 2021 is nog steeds reëel. De stichting is inmiddels al een aantal jaren actief en organiseren normaliter aansprekende evenementen voor jong en oud.


De corona-pandemie heeft echter grote invloed op de inkomsten van de stichting. De vrijwilligers hebben daarom een creatieve manier bedacht om toch inkomsten te kunnen genereren. Iedereen kan een ‘steentje’ bijdragen aan het huis door het aankopen van een steenhouderscertificaat. Met aankoop van een certificaat draag je bij aan de realisatie van het huis voor mensen met een slechte levensverwachting en tevens komt je naam op een zogenaamde “Wall of Friends”.

Afgelopen donderdag werden onder, de inmiddels ruim 400 steenhouders, diverse vouchers t.w.v. €100,- verloot. Op die manier betuigde de stichting ook hun steun aan hun trouwe sponsors. Door het aankopen van deze vouchers kon de stichting eens wat terugdoen in deze onzekere tijden voor de horeca. Brasserie de Zeester, Hart van Tholen, Huys van Roosevelt, De Deu-Braek en restaurant Buutengaets zijn de stichting al jaren zeer trouw.

De prijswinnaars zijn terug te vinden op de website van stichting Stavoord6. Daar kan iedereen eveneens de voortgang van de bouw volgen.

De actie Steunen met Stenen loopt gewoon door tot de opening van het huis.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief