Claudia Kot in haar winkel
Claudia Kot in haar winkel Foto: Daisy Pieters-Tijs

Claudia Kot: ‘Ik merk dat mensen sinds de eerste lockdown lokaler zijn gaan winkelen’

Door: Daisy Pieters Algemeen

De wintercollectie hangt nog in de rekken. Tegelijkertijd komt ook de zomercollectie er al tussen te hangen. “We moeten toch vooruit kijken”, zo beaamt Claudia Kot van Claudia’s Boetiek in Tholen. “We kunnen wel bij de pakken neer gaan zitten, maar beter kan je er maar het beste van maken.”

Zo heeft de Thoolse onderneemster in sneltreinvaart de webshop voor haar winkel opgezet. “Deze stond al langer in de planning, maar nu is hij er dan echt. Zo halen we toch nog iets positiefs uit deze periode. Aankopen via de website komen ook op gang, mensen waarderen het dat je het persoonlijk komt brengen. Zo heb ik toch nog het klantcontact. Ik merk ook dat mensen sinds de eerste lockdown lokaler zijn gaan winkelen. Vóór deze lockdown hadden we meer klanten. Gelukkig kunnen deze mensen ons nu ook online vinden.”

Ook op Facebook en Instagram is Claudia actief. “ik heb er een dagtaak aan, maar daar heb ik nu dan ook de tijd voor. En ik haal er energie uit.” Hoe het moet met de overgebleven wintercollectie, daar heeft Claudia nog geen antwoord op. “Het mooiste zou zijn als de mode van 2020 in de winter van 2021 ook nog relevant is.” Claudia spreekt de hoop uit dat de lockdown niet al te lang meer gaat duren. “De toekomst is ook voor mij erg spannend. We hopen op het beste, maar je weet het natuurlijk nooit”. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief