Foto: Jacoline de Boer

Familiedag Oud-Vossemeer daverend succes

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen zaterdag organiseerde Vitaal Vosmeer een sportieve familiedag op het sportpark de Vossenberg in Oud-Vossemeer. Ondanks de slechte weersvoorspellingen bleef het op een paar druppels na droog en genoten ruim tweehonderd mensen van een leuke middag. Er was een dansvoorstelling van Juf Roos, een zeskamp, straatvoetbal en twee springkussens.

De middag was een samenwerking tussen de Vosmeerse verenigingen Vv Vosmeer, Tennisvereniging TOV, Oud-Vosmeerse Muziekvereniging, gymnastiekvereniging Spido, basisschool Die Heenetrecht, basisschool Sint- Antonius en Vitaal Vosmeer.


Vooral het stratenvoetbaltoernooi bleek een schot in de roos, maar liefst 70 deelnemers hadden zich hiervoor op gegeven. Bij de zeskamp gingen 25 kinderen de strijd met elkaar aan, alle deelnemers ontvingen een welverdiende medaille. Voor de vrijwilligers van Vv Vosmeer was het een extra druk weekend, zij hadden vrijdagnacht een voetbalkamp georganiseerd voor de jeugdspelers van de voetbalvereniging. Ook hier hadden veel kinderen zich voor opgegeven. Nadat de ouders de tenten in de regen op konden zetten werden de voetballertjes getrakteerd op een heerlijke sportmaaltijd bestaande uit friet en een snack. Zaterdagochtend werden de kinderen al vroeg gewekt voor een lekker ontbijt. De tenten werden weer afgebroken, het was gelukkig droog en de vrijwilligers konden aan de slag om alles in orde te maken voor de middag. De Familiedag laat zien dat het verenigingsleven in Oud-Vossemeer ook na de Corona nog steeds “leeft”. Het was een zeer gezellige middag waarbij jong en oud zich uiterst vermaakt hebben.

Jacoline de Boer,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief